Katernstraat 11

1321 NC Almere

  • SoortBedrijfsruimte
  • Oppervlakte1.830
  • Vraagprijs:€ 1.350.000,- k.k.
    € 115.000,- per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Als makelaar komen wij zelden een bedrijfsruimte van deze kwaliteit tegen, gelegen op een uitstekende locatie op 15 autominuten van Amsterdam en ’t Gooi. Katernstraat 11 is in 2001 in opdracht van de huidige eigenaar/ gebruiker Drukkerij Teewes gebouwd. Dit is goed te zien in de staat en kwaliteit van het pand, welke uitstekend te noemen is. Het betreft een bedrijfsruimte van 1.180 m² met hierbij 650 m² kantoorruimte. Indien gewenst kan de kantoorruimte op de begane grond worden verbouwd naar een assemblageruimte van 325 m². Het vrijstaande bedrijfspand is gelegen op ca. 800 meter afstand van afrit 2 van de A6, waardoor het pand direct in verbinding staat met Amsterdam en ’t Gooi.

Ligging
Bedrijventerrein De Uitgeverij bestaat uit 5.700 m². Het grenst direct aan bedrijventerrein Gooise Poort/ Gooise Kant en ligt tegen de Hoge Ring aan. Gerenommeerde bedrijven zijn hier reeds gevestigd, o.a. Gamma, De Haan IT en HK International. De ligging van het object tegenover de A6 is zeer gunstig te noemen.

Bereikbaarheid
Het object is gelegen aan de Hoge Ring en is met de auto optimaal bereikbaar. Afrit 3 (Almere Stad West) van de ringweg A6 is op 500 meter gesitueerd. Vanaf de A6 zijn rijkswegen A1 (Amsterdam) en A27 (Hilversum) binnen enkele autominuten te bereiken. Ook voor reizigers met het openbaar vervoer is de ligging gunstig. Het terrein beschikt over drie opstapplaatsen waar verschillende stads- en streekbussen komen richting Almere Centrum,
’t Gooi en Amsterdam.

Oppervlakte
Het bedrijfspand heeft een oppervlakte van circa 1.830 m², als volgt verdeeld:
Begane grond ca. 1.180 m² bedrijfsruimte
Begane grond ca. 325 m² kantoorruimte
1e verdieping ca. 325 m² kantoorruimte

Vloerbelasting
De vloerbelasting bedraagt 2.500 kg/m².

Parkeren
Op eigen terrein zijn parkeerplaatsen beschikbaar. Tevens kan er op de openbare weg gratis worden geparkeerd.

Vraagprijs
De vraagprijs bedraagt € 1.350.000,- k.k. Er is geen BTW over de koopsom verschuldigd.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 115.000,- per jaar exclusief BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2015).

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verkoop-/ verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door eigenaar.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077
www.vanrooij.nl

Foto's

Plattegrond


Plattegrond 2


Kaart
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING