Grote Markt 82

1315 JJ Almere

  • SoortWinkelruimte
  • Oppervlakte93
  • Vraagprijs:€ 45.000,- per jaar

Omschrijving

Omschrijving
De Grote Markt kenmerkt zich door sfeervolle cafés, restaurants en uitgaansgelegenheden. De Grote Markt betreft het drukste horecaplein van Almere en grenst aan de diverse A1 winkelstraten. Op De Grote Markt is een winkel-/ horecaruimte van 93 m² beschikbaar. De unit is op circa 25 meter van winkelstraat Korte Promenade gelegen, wat zorgt voor een hoog passantenaantal. Via de achterzijde bestaat er de mogelijkheid voor laden/lossen.

Bereikbaarheid
De Grote Markt is eenvoudig bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Circa 100 meter van de Grote Markt bevindt zich bushalte Stadhuisplein, welke geldt als overstappunt van diverse buslijnen. Per auto is de Grote Markt vanaf de A6 te bereiken via de Veluwedreef en Cinemadreef. De jonge infrastructuur van Almere zorgt ook per auto voor een uitstekende bereikbaarheid. Het NS-Station Almere Centrum bevindt zich op circa 500 meter.

Oppervlakte
De oppervlakte van Grote Markt 82 bedraagt 93 m².

Frontbreedte
De frontbreedte bedraagt circa 6 meter.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt ‘as is’, in casco staat opgeleverd.

Parkeren
Ruim voldoende parkeermogelijkheden in de achtergelegen Muntgarage.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 45.000,- per jaar exclusief BTW.

Servicekosten
De servicekosten op voorschotbasis bedragen € 465,- per jaar exclusief BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90 % met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Aanvaarding
Per direct.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ juli 2003).

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077
www.vanrooij.nl

Foto's

Plattegrond


Kaart
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING