Grote Markt 54

1315 JH Almere

  • SoortWinkelruimte
  • Oppervlakte200
  • Vraagprijs:€ 45.000,- per jaar

Omschrijving

Omschrijving
De Grote Markt kenmerkt zich door sfeervolle cafés, restaurants en uitgaansgelegenheden. De Grote Markt betreft het drukste horecaplein van Almere en grenst aan de diverse A1 winkelstraten. Op De Grote Markt is een winkelruimte van 200 m² beschikbaar, verdeeld over 115 m² op de begane grond en 85 m² op de eerste verdieping. Op de tweede verdieping zijn 2 kamers alsmede een pantry gesitueerd. De unit is op circa 25 meter van winkelstraat Korte Promenade gelegen, wat zorgt voor een hoog passantenaantal. Via de achterzijde bestaat er de mogelijkheid voor laden/lossen.

Bereikbaarheid
De Grote Markt is eenvoudig bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Circa 100 meter van de Grote Markt bevindt zich bushalte Stadhuisplein, welke geldt als overstappunt van diverse buslijnen. Per auto is de Grote Markt vanaf de A6 te bereiken via de Veluwedreef en Cinemadreef. De jonge infrastructuur van Almere zorgt ook per auto voor een uitstekende bereikbaarheid. Het NS-Station Almere Centrum bevindt zich op circa 500 meter.

Oppervlakte
De oppervlakte van Grote Markt 54 bedraagt circa 200 m², verdeeld over 115 m² op de begane grond en 85 m² op de eerste verdieping.

Frontbreedte
De frontbreedte bedraagt circa 5 meter.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt ‘as is’ opgeleverd en als casco verhuurd.

Parkeren
Ruim voldoende parkeermogelijkheden in de achtergelegen Muntgarage.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 45.000,- per jaar exclusief servicekosten en BTW.

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077
www.vanrooij.nl

Foto's

Plattegrond


Plattegrond 2


Kaart
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING