Grote Markt 54

1315 JH Almere

  • SoortWinkelruimte
  • Oppervlakte200
  • Vraagprijs:€ 45.000,- per jaar

Omschrijving

Omschrijving
De Grote Markt kenmerkt zich door sfeervolle cafés, restaurants en uitgaansgelegenheden. De Grote Markt betreft het drukste horecaplein van Almere en grenst aan de diverse A1 winkelstraten. Op De Grote Markt is een winkelruimte van 200 m² beschikbaar, verdeeld over 115 m² op de begane grond en 85 m² op de eerste verdieping. Op de tweede verdieping zijn 2 kamers alsmede een pantry gesitueerd. De unit is op circa 25 meter van winkelstraat Korte Promenade gelegen, wat zorgt voor een hoog passantenaantal. Via de achterzijde bestaat er de mogelijkheid voor laden/lossen.

Bereikbaarheid
De Grote Markt is eenvoudig bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Circa 100 meter van de Grote Markt bevindt zich bushalte Stadhuisplein, welke geldt als overstappunt van diverse buslijnen. Per auto is de Grote Markt vanaf de A6 te bereiken via de Veluwedreef en Cinemadreef. De jonge infrastructuur van Almere zorgt ook per auto voor een uitstekende bereikbaarheid. Het NS-Station Almere Centrum bevindt zich op circa 500 meter.

Oppervlakte
De oppervlakte van Grote Markt 54 bedraagt circa 200 m², verdeeld over 115 m² op de begane grond en 85 m² op de eerste verdieping.

Frontbreedte
De frontbreedte bedraagt circa 5 meter.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt ‘as is’ opgeleverd en als casco verhuurd.

Parkeren
Ruim voldoende parkeermogelijkheden in de achtergelegen Muntgarage.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 45.000,- per jaar exclusief BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2012).

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle onderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door eigenaar.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077
www.vanrooij.nl

Foto's

Plattegrond 2


Plattegrond


Kaart
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING