Globeplein 1

1334 BT Almere

  • SoortWinkelruimte
  • Oppervlakte657
  • Vraagprijs:€ 125,- per m2 per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Direct aan NS-station Almere Buiten gelegen commerciële ruimte ter grootte van 657 m². Het object bevindt zich in het pand van zwembad De Vrijbuiter en is gelegen op de eerste verdieping. De ruimte is bij uitstek geschikt voor de bestemming sport, maatschappelijk en medisch.

Ligging
In het winkelcentrum BuitenMere zijn ruim 100 winkels op het gebied van mode en lifestyle, maar ook banken en horeca gevestigd. Met het ernaast liggende bestaande themawinkelcentrum DoeMere zal een stadsdeelcentrum ontstaan van circa 90.000 m². Het verzorgingsgebied Almere Buiten bestaat uit 58.000 inwoners, met een verwachte groei naar 70.000 inwoners in 2025.

Bereikbaarheid
Het stadcentrum van Almere Buiten is goed te bereiken via de rijkswegen A6 en A27. Ook voor reizigers met het openbaar vervoer is de ligging gunstig. Op loopafstand bevindt zich NS station Almere Buiten. Vanuit het NS station rijdt er elke 10 minuten een trein naar Amsterdam en Lelystad en rijden er verschillende stads- en streekbussen.

Oppervlakte
De totale beschikbaarheid is gelegen op de 1e verdieping en heeft een oppervlakte van circa 657 m², als volgt verdeeld:
– Ruimte 1: 463 m²;
– Ruimte 2: 155 m²;
– Ruimte 3: 39 m².

Parkeren
Parkeren kan in een van de parkeergarages of op een van de ruime parkeerplaatsen rondom het winkelcentrum. De parkeergarages zijn 24 uur per dag geopend, zeven dagen per week. Tevens kan in Almere Buiten ook gebruik worden gemaakt van belparkeren met de mobiele telefoon. Het maximale dagtarief voor parkeren in Almere Buiten bedraagt € 2,- per dag, waardoor consumenten langer in het winkelcentrum blijven.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 125,- per m² per jaar exclusief BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en BTW.

Huurovereenkomst
Het betreft een onderhuur overeenkomst op basis van een langjarige huurovereenkomst tussen de Gemeente Almere en Optisport Almere.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Foto's

Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING