Elementendreef ong

1363 BZ Almere

  • SoortKantoorruimte
  • Oppervlakte470
  • Vraagprijs:€ 987.000,- v.o.n.

Omschrijving

Omschrijving
Bent u op zoek naar luxe kantoorruimte met eigen entree in de metropoolregio Amsterdam? In Almere Poort ontwikkelt Vastadis 6 representatieve kantoorvilla’s voor ondernemers die toe zijn aan de volgende stap. Wilt u beter bereikbaar, zichtbaar of duurzamer ondernemen? Dit project biedt op alle punten topkwaliteit.

Ondernemen vanuit een kantoorvilla op bedrijventerrein Lage Kant betekent werken in een representatieve omgeving met een prettig werkklimaat, uitstekende bereikbaarheid en voldoende parkeerruimte voor de deur. Het terrein ligt direct aan de A6 en op 6 minuten rijden van de A1.

De kantoorvilla’s variëren in grootte van 206 m2 tot 470 m2 bruto vloeroppervlak (bvo) verdeeld over 3-4 verdiepingen. De grootste unit heeft op het dak een extra bouwlaag en optioneel een dakterras met uitzicht over de omgeving. Heeft u meer ruimte nodig? Dan zijn meerdere villa’s eenvoudig te combineren.

Het project wordt duurzaam gebouwd en bevat voorzieningen als een zeer snel glasvezelnetwerk en aansluiting op het stadswarmtenetwerk.

Ligging
De kavel ligt op het bedrijventerrein Lage Kant in Almere Poort op de kruising van de Elementendreef en de Europalaan. Dit is een modern terrein tussen de woonwijk Europakwartier (in aanbouw) en het toekomstige visitekaartje van Almere Poort, De Voortuin. De Voortuin is een groot stadspark in ontwikkeling met ruimte voor natuur en sport direct aan de A6.

Gebruik
De kantoorvilla’s zijn ideaal te gebruiken voor een advocatenkantoor, commercieel bureau accountantskantoor, ingenieursbureau of voor andere algemene kantoorfuncties. De gemeente Almere heeft het terrein bestemd voor “Kantoorinvulling zonder baliefunctie.” Zie: “Bestemming Poort-Oost en Duin”, Q4 2019.

Verkoopprijzen

Unit Nr. BG (m2 bvo) 1e verd. (m2 bvo) 2e verd. (m2 bvo) 3e verd. (m2 bvo) Totaal (m2 bvo) Koopsom (€) Status
1 74 69 69 212 € 477.000,- Beschikbaar
2 72 67 67 206 € 463.500,- Verkocht
3 72 67 67 206 € 463.500,- Verkocht
4 72 67 67 206 € 463.500,- Verkocht
5 132 126 126 86 470 € 987.000,- Beschikbaar
6 72 67 67 206 € 463.500,- Beschikbaar

(Prijzen excl. 21 % BTW)

Uitstraling
Een representatief gebouw is hét visitekaartje van uw onderneming. Het gebouw heeft een representatieve en zakelijke uitstraling met uitzicht over het groen. De gevelbekleding heeft accenten van hout en metselwerk die het gebouw een uniek accent geven.

De entree en parkeerruimte van de kantoren bevinden zich aan de achterzijde. De villa’s hebben elk een eigen entree met ruimte voor een reclame-uiting. Grote ramen op zowel de begane grond als de verdiepingen zorgen voor prettige, natuurlijk verlichte binnenruimtes.

Van Casco tot Turn-Key
Vastadis werkt samen met de professionele afbouwpartij Wilmar Afbouw die voor u de gehele afbouw op zich kan nemen. Dat heeft een aantal voordelen. Zo hoeft u niet zelf op zoek naar een betrouwbaar afbouwbedrijf die op tijd aan de slag kan en kwaliteit levert. Wilmar Afbouw berekent voldoende capaciteit zodat ze op het juiste moment kunnen starten en een hoge kwaliteit kunnen leveren. Dit afbouwbedrijf kent het project en gaat direct na de casco-oplevering aan de slag.

Bereikbaarheid
Bedrijvenpark Lage Kant is dé ideale locatie voor bedrijven die georiënteerd zijn op Amsterdam, Schiphol en het Gooi. Het terrein is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Via de Elementendreef rijdt u in nog geen 5 minuten naar de A6 en in 20-25 minuten bent u op de Zuidas of Schiphol. Via de Europalaan rijdt u binnen enkele minuten naar het centrum van Almere Poort.

De voordelen van kopen
Een eigen kantoor: huren of kopen? Als u op zoek bent naar een eigen kantoorpand, staat u voor dit dilemma. Het kan het heel aantrekkelijk zijn om een bedrijfspand te kopen. De voordelen op een rij:

• Investeren in een bedrijfsunit is een stabiele belegging met een gunstig risicoprofiel. Zo zijn de prijzen in de afgelopen 5 jaar met gemiddeld 5,8% per jaar gestegen en over de afgelopen 30 jaar met 3,2% per jaar*.
• De vaste lasten zijn over lange periode constant. Zo weet u waar u aan toe bent. Bij huurpanden loopt u het risico op huurverhoging bij verlenging van de huurovereenkomst.
• Bij veranderde bedrijfsomstandigheden kan het pand worden verkocht of verhuurd. Bij een huurpand kunt u meestal niet tussentijds opzeggen.
• Een gekocht pand is altijd beschikbaar. Bij een gehuurd pand is het afwachten of de huurovereenkomst wel wordt verlengd.
• Het pand kunt u helemaal naar uw eigen wensen aanpassen of verbouwen.

* Bron: ASRE op basis van NVM Business en Strabio en SriVAD.

Voorzieningen gebouw
De kantoorvilla’s worden casco opgeleverd met een uitgebreid basispakket aan voorzieningen. Het basispakket bestaat onder andere uit:

– Vloer-, gevel- en dakisolatie
– HR++ beglazing
– Afgewerkte betonvloer begane grond
– Voorbereiding voor plaatsing van zonnepanelen en warmtepomp
– Meterkast
– Mogelijkheid tot reclame op eigen gevel

Voorzieningen terrein
Rondom het gebouw worden ca. 30 parkeerplaatsen en aparte ruimte voor fietsen aangelegd. Door ecorasters zullen sommige van de parkeervakken na verloop van tijd veranderen in verstevigde grasvakken en oogt het parkeerveld mooi groen.

Rondom het parkeerveld wordt een groenvoorziening aangelegd. Aan de voorzijde van het gebouw bevinden zich geen entrees of voetpaden.

Start bouw
De bouw van de kantoorvilla’s Almere Lage Kant start medio 2022.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verkooponderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door eigenaar.

Foto's

Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING