Edvard Munchweg 10

1328 MA Almere

  • SoortKantoorruimte
  • Oppervlakte186
  • Vraagprijs:€ 99,- per m2 per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Project Tweeluik bestaat uit 4 moderne kantoorvilla’s welke worden geschakeld door middel van een waterpartij aan de voorzijde. Door het gebruik van strakke lijnen, grote raampartijen en strak stucwerk aan de buitenzijde krijgen de kantoorvilla’s een exclusieve designer uitstraling. Daarbij zijn de gebouwen zodanig gesitueerd dat alle kantoren profiteren van de unieke uitstraling van de locatie.

Ligging
Tweeluik bevindt zich op bedrijventerrein “Het Atelier” in Tussen de Vaarten te Almere Stad.
Dit bedrijventerrein is ruim opgezet met veel groen. Het Atelier is een gemengd bedrijventerrein dat open staat voor ondernemers die veel waarde hechten aan een kwalitatief goed onderhouden bedrijventerrein met een uitstekende bereikbaarheid. Project Tweeluik bevindt zich aan de oostelijke entree van het bedrijventerrein waardoor een korte verbinding met de tussenring en snelle aansluiting op de A6/A27 (1.500 meter) mogelijk is.

Bereikbaarheid
Bedrijventerrein Het Atelier is uitstekend bereikbaar. Binnen circa 2 autominuten bereikt u afrit 6 (Almere Buiten West) van de A6, met uitvalswegen. Hierdoor zijn de kantoorvilla’s uitstekend bereikbaar voor verkeer uit zuidelijke richting (Amsterdam, Utrecht en Het Gooi) als uit noordelijke richting (Lelystad, Emmeloord en Noordelijke Provincies). Ook voor reizigers met het openbaar vervoer is de ligging van Het Atelier gunstig. Het dichtstbijzijnde NS station Parkwijk ligt op een kleine 2 kilometer afstand. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op 600 meter afstand. Vanwege de gunstige ligging en goede bereikbaarheid is het een ideale vestigingsplaats voor de kantoren en bedrijven.

Zichtlocatie
Tweeluik is gelegen aan de rand van het bedrijventerrein met direct zicht op de tussenring richting A6/A27. Als gebruiker van iedere kantoorvilla is het mogelijk om op verschillende manieren goed zichtbare reclame-uitingen te plaatsen.

Beschikbaar
Edvard Munchweg 10 bedraagt ca. 372 m², als volgt verdeeld:
Begane grond ca. 186 m², verhuurd;
1e verdieping ca. 186 m², beschikbaar.

Parkeren
Het eigen terrein van Tweeluik beschikt over 30 exclusieve parkeerplaatsen aan de achterzijde van het terrein. Per bouwlaag worden ca. 6 parkeerplaatsen toegewezen. Daarnaast bevinden zich in de directe omgeving voldoende openbare parkeerplaatsen.

Opleveringsniveau
Project Tweeluik heeft een exclusief opleveringsniveau en materiaalgebruik dat past bij het ontwerp en de unieke locatie. Bij de bouw zijn er hoogwaardige materialen gebruikt. De voorzijde is uitgevoerd met grote raampartijen zodat er optimaal geprofiteerd wordt van de uitstraling richting de tussenring richting A6/A27.

De kantoorruimte zal worden opgeleverd in de huidige staat, derhalve inclusief o.a.:
– Afgewerkte wanden;
– Luchtverwarming;
– Ventilatie en topkoeling;
– Dubbel toilet met voorportaal (volledig betegeld);
– Systeemplafond met verlichting;
– Keuken met vaatwasser en koelkast;
– Entree met belbord en deurtelefoon/opener binnen;
– Alarminstallatie.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 99,- per m² per jaar exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten
Nader te bepalen.

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2015).

Aanvaarding
Per direct

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077
www.vanrooij.nl

Foto's

Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING