De Strubbenweg 21

1327 GB Almere

  • SoortBedrijfsruimte
  • Oppervlakte1.125
  • Vraagprijs:€ 70,- per m2 per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Op een van de beste zichtlocaties langs de A6 gelegen bedrijfsruimte van 880 m² en kantoorruimte van 245 m². Jaarlijks rijden er circa 35.000 passanten langs het bedrijfsgebouw. De bedrijfshal is voorzien van plafonds van 15 meter hoog en een eigen overheaddeur. Zowel de kantoren als bedrijfsruimten hebben een effectieve rechthoekige indeling met veel lichtinval.

Ligging
Het bedrijventerrein ‘Veluwsekant’ is gelegen aan afrit 5 van de A6. Op het bedrijventerrein zijn gerenommeerde bedrijven als Van der Valk, Mercedes, Athlon Car Lease en Henri Schein gevestigd.

Bereikbaarheid
Op circa 500 meter bevindt zich de aansluiting op de A6, welke direct in verbinding staat met de A1 en A27. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend met een bushalte op loopafstand naar het station van Almere Centrum.

Oppervlakte
De totale oppervlakte van de beschikbare bedrijfs-/ kantoorruimte bedraagt circa 1.125 m², als volgt verdeeld:
Ca. 880 m² bedrijfsruimte op de begane grond;
Ca. 245 m² kantoorruimte op de 1e verdieping.

Opleveringsniveau
Het object wordt ‘as is’ opgeleverd.

Parkeren
Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Tevens kan er gratis op de openbare weg worden geparkeerd.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 70,- per m² per jaar exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten
Nader te bepalen en e.e.a. afhankelijk van het verbruik.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Vanaf heden tot en met 31 augustus 2026.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2015).

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Foto's

Plattegrond


Plattegrond 2

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING