Chroomstraat 2-8

1362 JK Almere

  • SoortBedrijfsruimte
  • Oppervlakte1.475
  • Vraagprijs:€ 54.000,- per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Nieuwbouwproject Chroomstraat 2-8 bestaat uit vier hoogwaardige bedrijfsruimten van elk 525 m², gelegen op een zichtlocatie aan de Europalaan. De combinatie van een kwalitatief hoogstaand gebouw en de uitstekende ligging zorgen voor een uniek project. Het complex is uitstekend bereikbaar vanuit Almere, Amsterdam en ’t Gooi. Op loopafstand is NS-station Almere Poort gelegen en binnen een kilometer bevindt zich de snelwegoprit A6.

Het kwaliteitsniveau is van een uniek hoog niveau. De keuze kan worden gemaakt uit een vrijstaande bedrijfsunit of een geschakelde bedrijfsunit, waarbij de geschakelde units ook gecombineerd kunnen worden naar een dubbele unit van 1.050 m².

De ruime kavel van ca. 950 m² zorgt voor 12-14 parkeerplaatsen, opslag op eigen terrein en de mogelijkheid tot laden/ lossen. Het hekwerk rondom zorgt voor een veilig afgesloten buitenterrein. Qua duurzaamheid is er een A-label van toepassing, welke o.a. is bereikt door het gebruik van LED verlichting en vloerverwarming door het gehele pand.

Ligging
Almere Poort betreft het snelst groeiende stadsdeel van Almere, waarbij de bewoners voornamelijk uit Amsterdam en ’t Gooi afkomstig zijn. Het stadsdeel ligt aan de A6 en heeft een eigen NS station. Vele gerenommeerde bedrijven hebben zich in dit nieuwe stadsdeel reeds gevestigd o.a. Nice to Meat, Voiceworks en Jeveka. Tevens is het topsportcentrum in Almere Poort gevestigd en vinden er grote evenementen zoals de Libelle Zomerweek plaats.

Bereikbaarheid
De strategische ligging van Almere Poort zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid voor alle vormen van vervoer. NS-station Almere Poort is binnen enkele minuten bereikbaar. Verschillende stads-/ streekbussen in de richting Almere Centrum, ’t Gooi en Amsterdam stoppen op dit station. Elke 3 minuten vertrekt er een trein in de richting Lelystad, Hilversum, Utrecht en Amsterdam. Via ringweg A6 Afrit 2 (Almere Poort) is het bedrijfsgebouw binnen enkele minuten bereikbaar.

Oppervlakte
Het metrage bedraagt 400 m² op de begane grond en 125 m² op de eerste verdieping. Indien een groter metrage gewenst is, kunnen de geschakelde units worden gecombineerd waarna een metrage van 800 m² op de begane grond en 250 m² op de eerste verdieping ontstaat.

Beschikbaarheid
Unit nummer: Type: Beschikbaarheid:
1 Vrijstaand Verhuurd
2 Geschakeld Beschikbaar
3 Geschakeld Beschikbaar
4 Vrijstaand Beschikbaar

Energielabel
A.

Vrije hoogte
De vrije hoogte in de bedrijfshal bedraagt 8 meter.

Vloerbelasting
De vloerbelasting bedraagt 1.500 kg/ per m².

Opleveringsniveau
Het opleveringsniveau is in overleg bespreekbaar en het standaard opleveringsniveau is voorzien van:
– Cement dekvloer met vloerverwarming;
– Pantry;
– Toilet;
– Hekwerk rondom;
– Schuifpoort aan de voorzijde;
– Elektra-aansluitingen;
– Indien gewenst tegen meerprijs een turnkey kantoor op de eerste verdieping en/of begane grond.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt vanaf € 54.000,- per jaar.

Servicekosten
Niet van toepassing. Huurder draagt zelf zorg voor de aansluitingen bij de nutsbedrijven en zal zich aansluiten bij het parkmanagement Lage Kant van de Gemeente Almere.

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur en BTW per kwartaal vooruit.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en BTW.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077

Foto's

Plattegrond 4


Plattegrond 2


Plattegrond


Plattegrond 3

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING