Camerastraat 2

1322 BC Almere

  • SoortKantoorruimte
  • Oppervlakte604
  • Vraagprijs:€ 724.500,- k.k.

Omschrijving

Omschrijving
Het object betreft een vrijstaand bedrijfs-/ kantoorpand ter grootte van 604 m², gelegen op twee autominuten van de snelweg A6. Uniek aan Camerastraat 2 is de toevoeging van de bedrijfshal, vrijstaande hoekligging en de grote kavel. De grote kavel zorgt voor voldoende parkeermogelijkheden, de mogelijkheid om te laden en lossen en een eventuele uitbouw in de toekomst. Het metrage kantoren bedraagt 377 m² en de bedrijfshal bedraagt 209 m².

Ligging
Het object is gelegen op kantorenpark Gooise Kant. Het kantorenpark kenmerkt zich door de aanwezigheid van gerenommeerde bedrijven als IBM, Pioneer, Mycom, Accenture, ASM, Yarden en Okkerse & Schop advocaten. De uitstraling en bereikbaarheid maakt Gooise Kant een geliefde vestigingslocatie.

Bereikbaarheid
De locatie is gelegen op twee autominuten vanaf afrit 3 van de A6. De A6 heeft een aansluiting met de A1 en A27, wat zorgt voor een optimale bereikbaarheid vanuit Amsterdam en ‘t Gooi. Per openbaar vervoer kan er gebruik gemaakt worden van de stadsbus. De bushalte is op loopafstand gelegen en heeft rechtstreekse verbindingen naar Almere Centrum, Amsterdam en ’t Gooi.

Oppervlakte
De totale oppervlakte van het gebouw Camerastraat 2 bedraagt ca. 604 m², als volgt verdeeld:
Begane grond kantoren 178 m²;
Begane grond bedrijfsruimte 209 m²;
1e verdieping 199 m².
Het metrage van de kavel bedraagt 2.168 m².

Opleveringsniveau
Het object wordt in huidige staat opgeleverd en is o.a. voorzien van:
– Airconditioning;
– Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
– Kabelgoten v.v. wandcontactdozen;
– pantry;
– 2 toiletten per verdieping;
– overheaddeur;
– heaters in de bedrijfsruimte.

Parkeren
De locatie biedt gratis parkeermogelijkheden. Het gebouw beschikt over 18 parkeerplaatsen op eigen terrein. Tevens zijn er 12 parkeerplaatsen tegenover het object op de openbare weg gesitueerd.

Vraagprijs
De vraagprijs bedraagt € 724.500,- k.k. Er is geen BTW van toepassing.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verkooponderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door eigenaar.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077

Foto's

Plattegrond


Plattegrond 2


Kaart
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING