Brouwerstraat 36

1315 BP Almere

  • SoortWinkelruimte
  • Oppervlakte140
  • Vraagprijs:€ 1.495,- per maand

Omschrijving

Omschrijving
Brouwerstraat 36 betreft een winkelruimte gelegen op een ruime hoeklocatie grenzend aan de Olstgracht. In de nabije omgeving bevinden zich o.a. Media Markt, restaurant Saké, scholengemeenschap Echnaton, horecastraat Deventerpad en winkelstraat Zadelmakerstraat. De centrale ligging zorgt voor een constante passantenstroom.

Ligging
De Brouwerstraat verbindt het nieuwe winkelcentrum met het oude winkelcentrum van Almere Stad. Kenmerkend voor de omgeving van de Brouwerstraat is de aanwezigheid van kleine gezellige boetieks alsmede diverse horecagelegenheden. Met de komst van de Floriade in 2022 zullen er diverse activiteiten gekoppeld worden aan het weerwater. Dit maakt deze locatie tot een aantrekkelijke vestigingsplaats.

Oppervlakte
De winkelruimte heeft een oppervlakte van ca. 300 m² en is als volgt verdeeld:
Begane grond ca. 140 m²
Souterrain ca. 160 m², verhuurd

Opleveringsniveau
De winkelruimte is voorzien van:
– Frontbreedte ca. 13 meter;
– Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
– Toiletten;
– Panty;
– Scheidingswanden;
– Beveiligingsrolluiken voor deur en ramen;
– Windgordijn koude lucht.

Parkeren
In de nabije omgeving bevinden zich de Flevogarage en de Schippergarage. Op enkele minuten loopafstand bevinden zich tevens parkeerplaatsen in de woonwijk waar gratis geparkeerd kan worden. Hierdoor zijn er ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Vraagprijs
De vraagprijs bedraagt € 524.500,- k.k. exclusief BTW.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 129,- per m² per jaar exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten
Nader te bepalen.

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Aanvaarding
Per direct.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ juli 2003), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077

Foto's

Plattegrond


Kaart
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING