Brouwerstraat 3

1315 BL Almere

  • SoortWinkelruimte
  • Oppervlakte628
  • Vraagprijs:€ 69.500,- per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Brouwerstraat 3 betreft een winkelruimte gelegen op een ruime hoeklocatie grenzend aan de Media Markt. In de nabije omgeving bevinden zich o.a. restaurant Saké, scholengemeenschap Echnaton, horecastraat Deventerpad en winkelstraat Zadelmakerstraat. De centrale ligging zorgt voor een constante passantenstroom.

Ligging
De Brouwerstraat verbindt het nieuwe winkelcentrum met het oude winkelcentrum van Almere Stad. Kenmerkend voor de omgeving van de Brouwerstraat is de aanwezigheid van kleine gezellige boetieks alsmede diverse horecagelegenheden. Dit maakt deze locatie tot een aantrekkelijke vestigingsplaats.

Oppervlakte
De winkelruimte heeft een oppervlakte van ca. 628 m².

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt casco opgeleverd.

Parkeren
In de nabije omgeving bevinden zich de Flevogarage en de Schippergarage. Op enkele minuten loopafstand bevinden zich tevens parkeerplaatsen in de woonwijk waar gratis geparkeerd kan worden. Hierdoor zijn er ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 69.500,- per jaar exclusief service-/ promotiekosten en BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 11.052,80 per jaar exclusief BTW.

Promotiekosten
De promotiekosten bedragen € 3.830,80 per jaar exclusief BTW.

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingen
Huur, service-/ promotiekosten en BTW per kwartaal vooruit.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief service-/ promotiekosten en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Aanvaarding
Per direct.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2012).

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Foto's

Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING