Brasemstraat 24

1317 PX Almere

  • SoortBedrijfsruimte
  • Oppervlakte100
  • Vraagprijs:€ 149.500,- k.k.

Omschrijving

Omschrijving
Brasemstraat 24 betreft een bedrijfsunit van circa 100 m², verdeeld over 2 verdiepingen. De begane grond betreft de bedrijfsruimte, welke toegankelijk is middels de overheaddeur. Op de 1e verdieping bevindt zich een ruimte welke als bedrijfs-/ kantoorruimte gebruikt kan worden. De bedrijfsunit maakt deel uit van een kleinschalig bedrijvencomplex, waarin soortgelijke units zijn opgenomen.

Ligging
Het object is gelegen op bedrijventerrein ‘Gietersplaats’ in Almere Stad Oost. Via de Hoge Ring (S101) bent u al binnen enkele minuten op de rijksweg A6 die Almere verbindt met de andere grote steden van de Randstad. Op dit bedrijventerrein zijn gerenommeerde bedrijven als Knipscheer en Cuisine Mondiale gevestigd.

Bereikbaarheid
De hoofdaansluiting vindt plaats op de Hoge Ring S101, die direct aansluiting heeft op de A6. Via de rondweg van Almere is dit bedrijventerrein vanuit alle richtingen goed bereikbaar. Bereikbaarheid met openbaar vervoer is uitstekend met een bushalte op loopafstand naar het NS-station van Almere Buiten en Almere Centrum.

Oppervlakte
De oppervlakte van Brasemstraat 24 bedraagt in totaal circa 100 m², als volgt verdeeld:
Bedrijfsruimte begane grond ca. 50 m²;
Kantoorruimte 1e verdieping ca. 50 m².

Opleveringsniveau
Het object wordt ‘as is, leeg/ ontruimd’ opgeleverd.

Parkeren
Parkeerplaatsen zijn gelegen aan de voorzijde op eigen terrein.

Koopprijs
De koopprijs bedraagt € 149.500,- k.k. Er is geen BTW van toepassing.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verkooponderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door eigenaar.

Foto's

Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING