Bottelaarpassage 59- 61

1315 EP Almere

  • SoortWinkelruimte
  • Oppervlakte176
  • Vraagprijs:€ 220,- per m2 per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Winkelcentrum Bottelaarpassage bestaat uit 52 winkels en is gesitueerd tussen de Korte Promenade en Zoetelaarpassage. In de Bottelaarpassage bevinden zich landelijke retailformules, zoals Intertoys en Hans Anders alsmede succesvolle regionale partijen als Royality en Villa Blossom.

Ligging
In Almere wonen circa 190.000 inwoners, met een verwachte groei naar 350.000 inwoners in 2030. De jonge leeftijdsopbouw van de inwoners en de jonge infrastructuur van Almere, maken Almere een interessante winkellocatie. De Bottelaarpassage is zeer goed bereikbaar via het aangrenzende busstation Passage. Ook het NS-station Almere Centrum ligt op loopafstand.

Beschikbaar
Een winkelruimte van circa 176 m², in units vanaf 88 m², gelegen aan Bottelaarpassage 59-61.

Parkeren
In de directe omgeving zijn diverse parkeergarages gelegen. Ook zijn er voldoende parkeerplaatsen op de openbare weg aanwezig. Bedrijven kunnen vergunningen aanvragen bij de parkeerwinkel in Almere.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt in casco plus staat opgeleverd.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 220,- per m² per jaar. De huurprijs dient te worden vermeerderd met service-/ promotiekosten en BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 10,- per m² per jaar exclusief BTW.

Promotiekosten
De promotiekosten bedragen € 11,84 per m² per jaar exclusief BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingen
Huur, service-/ promotiekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief service-/ promotiekosten en BTW.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077
www.vanrooij.nl

Foto's

Plattegrond


Kaart
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING