Bordes 3

1315 TN Almere

  • SoortWinkelruimte
  • Oppervlakte285
  • Vraagprijs:€ 37.500,- per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Het object betreft een kantoor-/ winkelruimte gelegen aan Bordes 3 in het winkelcentrum van Almere Stad, genaamd Citymall Almere. De locatie grenzend aan de A1 winkelstraten in Citymall Almere zorgt voor een hoge passantenstoom in de nabije omgeving. Ook van de ligging naast het financial center van ABN Amro, Sting en Costes kan worden geprofiteerd.

Ligging
Het object is gelegen op een B1 winkellocatie in het stadscentrum van Almere Stad. Almere heeft 210.000 inwoners, met een verwachte groei naar 250.000 inwoners in 2030. Citymall Almere bestaat uit 85.000 m², waar 142 winkels gevestigd zijn. Jaarlijks bezoeken 10,3 miljoen bezoekers het winkelcentrum. Gerenommeerde winkelformules zoals Media Markt, H&M, Zara, Pull & Bear, Costes, Douglas, Peek & Cloppenburg en Coolblue zijn hier reeds gevestigd.

Bereikbaarheid
De locatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Op loopafstand van het stadscentrum bevinden zich bushaltes en het NS-Station Almere. Met eigen vervoer is de locatie vanaf de A6 te bereiken via de Veluwedreef en Cinemadreef. De jonge infrastructuur van Almere zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid.

Oppervlakte
De oppervlakte van Bordes 3 bedraagt 285 m² op de begane grond.

Frontbreedte
De frontbreedte bedraagt circa 14 meter.

Opleveringsniveau
Het object wordt ‘as is’ opgeleverd en als casco verhuurd.

Parkeren
Betaald parkeren op de openbare weg. Ruim voldoende parkeermogelijkheden onder het winkelcentrum.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 37.500,- per jaar exclusief service-/ promotiekosten en BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 7.140,50 per jaar exclusief BTW op voorschotbasis.

Promotiekosten
De promotiekosten bedragen € 2.457,- per jaar exclusief BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur, service-/ promotiekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief service-/ promotiekosten en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2003).

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Foto's

Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING