Bolderweg 45

1332 BA Almere

  • SoortBedrijfsruimte
  • Oppervlakte4.617
  • Vraagprijs:€ 4.850.000,- k.k.
    € 299.000,- per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Op circa 25 minuten van Amsterdam gelegen bedrijfsruimte met 3 loadingdocks en een vrije hoogte van 12 meter. Bolderweg 45 heeft een totale oppervlakte van circa 4.863 m². Voorheen was het object in gebruik door een vleesverwerkingsbedrijf en de faciliteiten van het gebruik zoals bijvoorbeeld een koeling bevinden zich nog in het object.

Locatie
Het bedrijfsgebouw is gelegen aan een zijweg van de Buitenring, die is verbonden met de Hoge Ring. Hierdoor wordt binnen enkele minuten de rijksweg A6 bereikt die Almere verbindt met de andere grote steden van de Randstad. In de omgeving zijn grote bedrijven als Yakult Europe, Ballast Nedam Bouwmaterieel, HG International, Mitsubishi en Alfen gevestigd.

Bereikbaarheid
De hoofdaansluiting vindt plaats op de Hoge Ring S106, die direct aansluiting heeft op de A6. Via de rondweg van Almere is dit bedrijventerrein vanuit alle richtingen goed bereikbaar. Bereikbaarheid met openbaar vervoer is uitstekend met een bushalte op loopafstand naar het station van Almere Buiten en Almere Centrum.

Oppervlakte
De oppervlakte van Bolderweg 45 bedraagt circa 4.863 m².

Opleveringsniveau
Het object wordt ‘as is’ opgeleverd en als casco verhuurd.

Energielabel
A.

Parkeren
46 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Koopprijs
De koopprijs bedraagt € 4.850.000,- k.k. exclusief BTW.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 299.000,- per jaar exclusief BTW.

Servicekosten
Huurder draagt voor eigen rekening en risico zorg voor de leveringen en diensten, waaronder ook de nutsvoorzieningen vallen.
oorzieningen vallen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
10 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur en BTW per kwartaal vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2015).

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle onderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door eigenaar.

Foto's

Plattegrond 2


Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING