Bodestraat 201

1315 HK Almere

  • SoortWinkelruimte
  • Oppervlakte960
  • Vraagprijs:€ 149,- per m2 per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Een blikvanger in het centrum van Almere Stad, zo kunnen wij Highnote het beste omschrijven. Het iconische gebouw Hignote bestaat uit157 woningen met een commerciële plint van circa 1.000 m². Het concept The Cohesion richt zich op jonge mensen tussen de 18-40 jaar met een actieve, stedelijke levensstijl. Voor de commerciële plint wordt gezocht naar sterke concepten welke bij de doelgroep aansluiten. Dit kan zowel leisure, retail, kantoren of een horecafunctie zijn.

Ligging
De ligging van Highnote is uniek; in het stadshart, naast het Stadhuisplein. Het centrum van Almere biedt onder andere diverse musea, een schouwburg, bioscoop, grote landelijke winkelketens en gezellige restaurants. Highnote bevindt zich midden in het centrum op ca. 8 autominuten van de snelwegen A6 en A27. Eveneens bevindt het NS- en busstation Almere Centrum zich op loopafstand. Vanuit het NS-station Almere Centrum is er een directe verbinding naar Schiphol, Amsterdam en Utrecht. De bereikbaarheid mag men dan ook optimaal noemen.

Oppervlakte
De totale oppervlakte van de plint bedraagt circa 960 m² v.v.o., volledig op de begane grond.

Opleveringsniveau
Het object wordt casco opgeleverd en als casco verhuurd. Een nadere technische omschrijving kan worden aangeleverd bij interesse en na eerste kennismaking, zodat het duidelijk is welk opleveringsniveau huurder kan verwachten en welke voorzieningen er in de commerciële ruimtes aanwezig zijn.

Parkeren
In het stadscentrum van Almere Stad is er betaald parkeren van toepassing. In de directe nabijheid en op loopafstand bevinden zich diverse parkeergarages.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 149,- per m² v.v.o. (vanaf-prijs) per jaar exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten
Nader te bepalen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal ervan rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Foto's

Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING