Bankierbaan 44

1315 LA Almere

  • SoortWinkelruimte
  • Oppervlakte100
  • Vraagprijs:€ 20.000,- per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Op een uitzonderlijke locatie nabij NS-station Almere Centrum en op ca. 75 meter afstand van Primark gelegen winkelruimte. Het object is gelegen op de begane grond en heeft een oppervlakte van circa 100 m². Bankierbaan bevindt zich tussen de winkelstraat Metropolestraat en Schoutstraat. In de nabij gelegen winkelstraat bevinden zich onder andere gerenommeerde retailers zoals Florale, Run2Day, Amazing Oriental, Aldi en Zeeman.

Bereikbaarheid
Het object is uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer. De ligging nabij NS-station Almere Centrum zorgt voor een uitstekend bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Gemiddeld rijden er 3 bussen per minuut langs de hoeklocatie. Elke 10 minuten vertrekt er een trein richting Amsterdam/ ’t Gooi en Lelystad. Per auto is het object bereikbaar via de A6 middels afslag Almere-Stad (afrit 5).

Oppervlakte
De oppervlakte van Bankierbaan 44 bedraagt circa 100 m².

Frontbreedte
De frontbreedte bedraagt circa 9 meter.

Opleveringsniveau
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat voorzien van onder andere:
– systeemplafond met inbouwarmaturen;
– pantry;
– toilet.

Parkeren
Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aan de voorzijde van het object alsmede in de Schoutgarage beschikbaar.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 20.000,- per jaar exclusief BTW.

Servicekosten
Huurder dient voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor de leveringen en diensten.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Het betreft een indeplaatsstelling van de huidige huurovereenkomst welke loopt tot 1 januari 2019. Na deze periode is een verlenging mogelijk in overleg met de verhuurder.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ juli 2003), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077
www.vanrooij.nl

Kaart
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING