Bakkenzuigerstraat 46

1333 HA Almere

  • SoortBedrijfsruimte
  • Oppervlakte210
  • Vraagprijs:€ 149.500,- k.k.

Omschrijving

Omschrijving
Multifunctionele bedrijfsunit gelegen op bedrijventerrein Poldervlak in Almere Buiten. De ligging nabij de Hoge Ring/ Buiten Ring alsmede winkelcentrum BuitenMere en DoeMere is centraal. Het object betreft circa 210 m², verdeeld over 105 m² op de begane grond en 105 m² op de eerste verdieping. De unit maakt deel uit van een bedrijfsverzamelgebouw.

Ligging
Het bedrijventerrein ‘Poldervlak’ is gelegen aan een zijweg van de Buitenring, die is verbonden met de Hoge Ring. Hierdoor bent u al binnen enkele minuten op de rijksweg A6 die Almere verbindt met de andere grote steden van de Randstad. Op dit bedrijventerrein zijn bekende bedrijven als G.J. Meijer, Sierbestrating Jonk en Freeroad Almere dealer van Chrysler, Jeep, Dodge, Alfa Romeo en Mazda gevestigd.

Bereikbaarheid
De hoofdaansluiting vindt plaats op de Hoge Ring S106, die direct aansluiting heeft op de A6. Via de rondweg van Almere is dit bedrijventerrein vanuit alle richtingen goed bereikbaar. Bereikbaarheid met openbaar vervoer is uitstekend met een bushalte op loopafstand naar het NS-station van Almere Buiten en Almere Centrum.

Oppervlakte
Bedrijfsruimte begane grond: circa 105 m²
Kantoorruimte eerste verdieping: circa 105 m²
Totaal: circa 210 m²

Parkeren
Er zijn 3 parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar.

Opleveringsniveau
– CV-ketel (2014);
– Tl verlichting;
– Overheaddeur;
– Meterkast;
– Pantry;
– Toilet.

Vraagprijs
De vraagprijs bedraagt € 149.500,- k.k. Er is geen omzetbelasting van toepassing.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verkooponderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door eigenaar.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077
www.vanrooij.nl

Kaart
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING