Annie M.G. Schmidtweg 130

1321 NB Almere

  • SoortBedrijfsruimte
  • Oppervlakte282
  • Vraagprijs:€ 1.995,- per maand

Omschrijving

Algemeen
Het object betreft een uitstekend gelegen hoekunit aan Annie M.G. Schmidtweg 130 op bedrijventerrein De Uitgeverij te Almere, op circa 500 meter van afrit 3 van de A6. De bedrijfsruimte is gelegen aan de toegangsweg naar de wijken, waardoor ook ’s avonds veel bewegingen rondom het bedrijfspand plaatsvinden. Het object is in december 2013 van binnen volledig gerenoveerd. Hierbij zijn de muren, plafonds en vloeren behandeld, evenals een nieuwe pantry en toilet geplaatst. Vanwege de rechthoekige indeling is de ruimte multifunctioneel indeelbaar.

Oppervlakte (NEN2580-norm)
– Gebruiksoppervlakte bedrijfsfunctie 222 m²
– Gebruiksoppervlakte kantoorfunctie 60 m²
– Oppervlakte perceel 349 m²
– Bruto inhoud 1223 m²

Locatie
Bedrijventerrein De Uitgeverij bestaat uit 5.700 m², waar voornamelijk MKB handels- en dienstverlenende activiteiten plaatsvinden. Gerenommeerde bedrijven als Gamma, De Haan Kassasystem en Ruiter Dakkapellen zijn hier reeds gevestigd. Bedrijventerrein De Uitgeverij is de 1e afslag van de Hoge Ring, gezien vanaf de A6. De ligging van het object tegenover de A6 is hierdoor zeer gunstig te noemen.

Bereikbaarheid
Per auto is de A6 ter hoogte van afrit 3 binnen 2 autominuten te bereiken. Ook zijn er op loopafstand twee bushaltes op het bedrijventerrein gevestigd. De bussen hebben rechtstreekse verbindingen met NS station Almere Muziekwijk, NS station Almere Centrum en ’t Gooi.

Parkeren
Op eigen terrein zijn er 4 parkeerplaatsen beschikbaar. Tevens zijn er ruim voldoende parkeerplaatsen op de openbare weg aanwezig.

Voorzieningen
Het gehuurde wordt opgeleverd in de huidige staat voorzien van:
– overheaddeur;
– uitgebreide meterkast;
– krachtstroom;
– toilet;
– pantry;
– stalen trap;
– lichtstraat.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 1.995,- per maand exclusief BTW.

Servicekosten
Huurder dient zelf rechtstreeks zorg te dragen voor de leveringen en diensten.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077
www.vanrooij.nl

Foto's

Plattegrond 2


Plattegrond


Kaart
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING