De Binderij 68
Almere


Status Te huur en te koop
Oppervlakte 750 m2
Bestemming kantoorruimte
Vraagprijs € 125,00 per m2 per jaar (huur)
€ 1.350.000,00 kosten koper (koop)
Kaart
Plan bezichtiging

Omschrijving
De Binderij 68 betreft een vrijstaand kantoorpand ter grootte van ca. 750 m², verdeeld over de begane grond, 1e en 2e verdieping. Het object verkeert in uitstekende staat en heeft een hoogwaardig opleveringsniveau, waaronder een lift, LED verlichting en vele glazen wanden/ ramen. Het kantoorpand bevindt zich op een zichtlocatie aan het spoor, waarbij NS station Muziekwijk op loopafstand is gelegen. De ruime kavel biedt mogelijkheden aan 12 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Ligging
Bedrijvenpark De Binderij bestaat uit 3,8 hectare. Bedrijven als Carwise, Logomotion, Enzosystems en Van Raaijen Hoveniers zijn hier reeds gevestigd. Het kantorenpark ligt op loopafstand van het NS station Almere Muziekwijk. Alle voorzieningen zoals een kleinschalig winkelcentrum en openbaar vervoer zijn binnen handbereik.

Bereikbaarheid
Het gebouw ligt nabij de Hollandsedreef. Via de S101 bereikt u binnen 5 minuten de A6 richting Amsterdam/ Lelystad. Tevens heeft de A6 een goede verbinding met de A27 richting Hilversum/ Utrecht. Het NS station Almere Muziekwijk bevindt zich op loopafstand van het gebouw. Vanuit het NS station Almere Muziekwijk rijdt er elke 10 minuten een trein naar Amsterdam, Hilversum en Lelystad.

Oppervlakte
De totale oppervlakte bedraagt ca. 750 m², als volgt verdeeld:
Begane grond ca. 250 m² kantoorruimte;
1e verdieping ca. 250 m² kantoorruimte;
2e verdieping ca. 250 m² kantoorruimte.
De kavelgrootte bedraagt ca. 800 m².

Opleveringsniveau
De ruimte wordt ‘as is’ opgeleverd, waaronder wordt verstaan:
- 36 zonnepanelen;
- LED verlichting;
- Glazen wanden;
- Plafond hoge deuren;
- Airco’s door het gehele pand;
- Lift;
- Kantineruimte;
- Pantry per verdieping;
- Toiletten dames en heren per verdieping;
- Alarm.

Parkeren
Deze locatie biedt 12 parkeerplaatsen op eigen terrein. De huurprijs voor de parkeerplaatsen bedraagt € 250,- per parkeerplaats per jaar. Tevens kan er in de nabije omgeving gratis geparkeerd worden op de openbare weg.

Vraagprijs
De vraagprijs bedraagt € 1.350.000,- k.k. Er is geen BTW van toepassing.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 125,- per m² per jaar exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten
De vaste servicekosten bedragen € 35,- per m² per jaar exclusief BTW ten behoeve van elektra, warmte, water en onderhoud van de tuin, lift, airco en alarm.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2015).

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verkoop-/ verhuuronderhandelingen geschieden onder voorbehoud van definitieve goedkeuring door eigenaar.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077
www.vanrooij.nl