Keerkringplein 18
Almere


Status Te huur
Oppervlakte 1848 m2
Bestemming kantoorruimte
Vraagprijs € 89,00 per m2 per jaar
Kaart
Plan bezichtiging

Omschrijving
Kantoorgebouw Delta betreft een bijzonder kantoorgebouw met een directe ligging aan NS-Station Almere Buiten. Op de begane grond van het complex bevinden zich diverse winkels zoals Bart Smit, T-Mobile, Febo en SNS Bank. Ook aan horeca en vrije tijdsvoorzieningen ontbreekt het in Winkelcentrum BuitenMere niet.

Ligging
De kantoorruimte is gelegen op de hoek van het Noordeinde en het Globeplein. De locatie profiteert optimaal van de passantenstroom vanaf NS Station Almere Buiten, alsmede vanuit de richting van het Rio de Janeiroplein. De entree is gelegen aan het NS-station c.q. busstation.

Bereikbaarheid
Het stadcentrum van Almere Buiten is goed te bereiken via de rijkswegen A6 en A27. Ook voor reizigers met het openbaar vervoer is de ligging gunstig. Op loopafstand bevindt zich NS station Almere Buiten. Vanuit het NS station rijdt er elke 10 minuten een trein naar Amsterdam en Lelystad en rijden er verschillende stads- en streekbussen.

Oppervlakte
Het kantoorgebouw heeft een oppervlakte van 1.848,44 m² VVO conform NEN 2580, als volgt verdeeld:
- Begane grond 188,45 m²
- 1e Verdieping 876,97 m²
- 2e Verdieping 846,95 m²
Deelverhuur vanaf 900 m² is mogelijk.

Parkeren
Parkeren kan in een van de parkeergarages of op een van de ruime parkeerplaatsen rondom het winkelcentrum. De parkeergarages zijn 24 uur per dag geopend, zeven dagen per week. Tevens kan in Almere Buiten ook gebruik worden gemaakt van belparkeren met de mobiele telefoon. Het maximale dagtarief voor parkeren in Almere Buiten is verlaagt naar € 2,- per dag.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 89,- per m² per jaar exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten
Nader te bepalen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2015).

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle onderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077
www.vanrooij.nl