Randstad 22 145
Almere


Status Te koop
Oppervlakte 23 m2
Bestemming kantoorruimte
Vraagprijs
Kaart
Plan bezichtiging

Omschrijving
Randstad 22-145 biedt een zeer representatieve kantoorruimte op een goed bereikbare zichtlocatie in Almere. Het gebouw is onderdeel van 16 soortgelijke vrijstaande kantoorgebouwen, waarvan Randstad 22-145 als eerst is gelegen op de hoeklocatie. Het object bestaat uit 3 bouwlagen, van elk 100 m². Op de eerste verdieping is een gemeubileerde kantoorkamer ter grootte van circa 23 m² beschikbaar. Gekeken wordt naar een huurder welke de ruimte gebruikt als backoffice, oftewel weinig klantontvangst en geen reclame-uitingen.

Ligging
Bedrijvenpark Randstad bestaat uit 18.500 m². Gerenommeerde bedrijven als Van Lanschot Bankiers, Zorggroep Almere, Renault en het CWI zijn hier reeds gevestigd. In de nabije omgeving bevinden zich zakelijke-, juridische en financiële dienstverleners. Het kantorenpark ligt op loopafstand van het NS station Almere Centrum. Alle voorzieningen zoals winkels en openbaar vervoer bevinden zich in de omgeving.

Bereikbaarheid
Het gebouw ligt aan de S103. Via de S103 bereikt u binnen 5 minuten de A6 richting Amsterdam/ Lelystad. Tevens heeft de S103 een goede verbinding met de N305, richting de A27. Het NS station Almere Centrum bevindt zich op loopafstand van het gebouw. Vanuit het NS station Almere Centrum rijdt er elke 10 minuten een trein naar Amsterdam en Lelystad.

Oppervlakte
De oppervlakte bedraagt circa 23 m² exclusief algemene ruimten.

Opleveringsniveau
- Nieuw afgewerkte witte wanden en plafonds;
- Verwarming door middel van radiatoren;
- LED verlichting;
- Nieuwe vloerbedekking;
- Luxaflex;
- Kabelgoten voorzien van data- telefoon- en elektra aansluiting;
- Gemeubileerd;
- Gedeelde keuken;
- Gedeeld toilet;
- Algemene alarminstallatie.

Parkeren
De locatie biedt gratis parkeermogelijkheden op eigen terrein.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 349,- per maand exclusief BTW.

Servicekosten
De servicekosten zijn inclusief. Onder de servicekosten vallen elektra, water, verwarming, internet en schoonmaak algemene ruimten.

Huurtermijn
In overleg, waarbij kortere huurtermijnen bespreekbaar zijn.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.