Zuideinde 21
Almere


Status Te huur
Oppervlakte 319 m2
Bestemming winkelruimte
Vraagprijs € 150,00 per m2 per jaar
Foto's
Kaart
Plan bezichtiging

Omschrijving
Zuideinde 21 betreft een winkel-/ kantoorruimte ter grootte van 319 m², schuin tegenover de ingang van de Hema gelegen. De afstand naar het NS station bedraagt circa 200 meter, waardoor de ruimte ook uitstekend als kantoorruimte kan gelden. Voorheen was Jouw Marktkraam in de ruimte gevestigd.

Ligging
Het winkelcentrum van Almere Buiten ontwikkelt zich tot een centrum dat hoort bij een zelfstandig functionerend stadsdeel van circa 75.000 inwoners. Met het ernaast liggende bestaande themawinkelcentrum DoeMere is een stadsdeelcentrum ontstaan van circa 90.000 m². Een goede mix van een shoppingcenter met ruim 100 winkels, diverse megastores en een woonmall met grote en kleine speciaalzaken. In het winkelcentrum bevindt zich een gevarieerd aanbod met o.a. Jumbo, Action, Bristol, Hema, Kruidvat en vele andere landelijke retailers, daarnaast uiteraard ook veel lokale ondernemers.

Bereikbaarheid
Het stadcentrum van Almere Buiten is goed te bereiken via de rijkswegen A6 en A27. Ook voor reizigers met het openbaar vervoer is de ligging gunstig. Op loopafstand bevindt zich NS station Almere Buiten. Vanuit het NS station rijdt er elke 10 minuten een trein naar Amsterdam en Lelystad en rijden er verschillende stads-en streekbussen.

Oppervlakte
Zuideinde 21 heeft een oppervlakte van 319 m².

Oplevering
De winkelruimte wordt in huidige staat opgeleverd en als casco verhuurd.

Parkeren
Parkeren kan in een van de parkeergarages of op een van de ruime parkeerplaatsen rondom het winkelcentrum. De parkeergarages zijn 24 uur per dag geopend, zeven dagen per week. Tevens kan in Almere Buiten ook gebruik worden gemaakt van belparkeren met de mobiele telefoon. Het maximale dagtarief voor parkeren in Almere Buiten is verlaagt naar € 2,- per dag, waardoor consumenten langer in het winkelcentrum blijven.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 150,- per m² per jaar exclusief service-/ promotiekosten en BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 9,10 per m² per jaar exclusief BTW.

Promotiekosten
De promotiekosten bedragen € 5,87 per m² per jaar exclusief BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur, service-/ promotiekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief service-/ promotiekosten en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst ROZ 2012.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077