Camerastraat 23
Almere


Status Verkocht
Oppervlakte 400 m2
Bestemming kantoorruimte
Vraagprijs € 379.500,00 kosten koper
Kaart
Plan bezichtiging

Omschrijving
Bent u op zoek naar een kantoorruimte welke gunstig is gelegen tegenover de A6? Het object betreft een vrijstaand kantoorpand ter grootte van 800 m², gelijkwaardig verdeeld over 4 verdiepingen. Het gebouw maakt onderdeel uit van kantorencomplex Millennium, welke bestaat uit 4 soortgelijke kantoorgebouwen. Elk gebouw beschikt over 16 eigen parkeerplaatsen voor de deur.

Ligging
Het object is gelegen op kantorenpark Gooise Kant. Het kantorenpark kenmerkt zich door de aanwezigheid van gerenommeerde bedrijven als IBM, Pioneer, Mycom, Accenture, ASM, Yarden en Okkerse & Schop advocaten. De uitstraling en bereikbaarheid maakt Gooise Kant een geliefde vestigingslocatie.

Bereikbaarheid
De locatie is gelegen op 2 autominuten vanaf afrit 3 van de A6. De A6 heeft een aansluiting met de A1 en A27. Per openbaar vervoer kan er gebruik gemaakt worden van de stadsbus. De bushalte is op loopafstand gelegen en heeft rechtstreekse verbindingen naar Almere Centrum, Amsterdam en 't Gooi.

Oppervlakte
De totale oppervlakte van het gebouw Camerastraat 23 bedraagt 800 m². De volgende ruimten zijn beschikbaar:
Begane grond circa 200 m²;
1e verdieping circa 200 m².

Opleveringsniveau
Het object wordt in huidige staat opgeleverd en is o.a. voorzien van:
- Lift;
- Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- Airconditioning;
- Kabelgoten v.v. wandcontactdozen;
- pantry per verdieping;
- 2 toiletten per verdieping;
- Brandmeldinstallatie;
- Gezamenlijke containerberging/ fietsenstalling;
- Slagboominstallatie;
- Glasvezelaansluiting.

Parkeren
De locatie biedt gratis parkeermogelijkheden. Het gebouw beschikt over 16 parkeerplaatsen voor de deur. Per verdieping zijn er 4 parkeerplaatsen beschikbaar. Tevens zijn er voldoende openbare parkeerplaatsen in de directe omgeving gesitueerd.

Vraagprijs
De vraagprijs voor de begane grond en 1e verdieping bedraagt € 379.500,- k.k.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verkooponderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door eigenaar.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077