Damsluisweg 60
Almere


Status Te huur
Oppervlakte 1370 m2
Bestemming kantoorruimte
Vraagprijs € 49,00 per m2 per jaar
Kaart
Plan bezichtiging

Omschrijving
Damsluisweg 60 betreft een kantoorpand van 1.370 m², verdeeld over 648 m² op de begane grond en 722 m² op de eerste verdieping, gelegen op industrieterrein “De Vaart” te Almere Buiten. Wanneer u op zoek bent naar een uitstekende prijs-/ kwaliteitsverhouding, achtten wij het object een uitstekende keuze. Het kantoorpand verkeerd in goede staat en kan indien gewenst met het huidige meubilair worden gehuurd. De oplevering kan per direct plaatsvinden.

Ligging
Het object is gelegen op bedrijventerrein De Vaart in Almere Buiten. Gerenommeerde bedrijven als Yakult Europe, Ballast Nedam Bouwmaterieel B.V., HG International, Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe en vele andere hebben zich in de loop der tijd gevestigd op dit bedrijventerrein.

Bereikbaarheid
De hoofdaansluiting vindt plaats op de Hoge Ring S106, die direct aansluiting heeft op de A6. Via de rondweg van Almere is dit bedrijventerrein vanuit alle richtingen goed bereikbaar. Bereikbaarheid met openbaar vervoer is uitstekend met een bushalte op loopafstand naar het station van Almere Buiten en Almere Centrum.

Parkeren
Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar op het voorgelegen terrein.

Oppervlakte
De totale oppervlakte bedraagt circa 1.370 m², als volgt verdeeld:
- Kantoorruimte begane grond circa 648 m²;
- Kantoorruimte 1e verdieping circa 722 m².

Opleveringsniveau
- Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- Koeling-/ mechanische installatie;
- Vloerbedekking;
- Raambekleding;
- Pantry;
- Toilet.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 49,- per m² per jaar exclusief BTW.

Servicekosten
Nader te bepalen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Tot en met 30 september 2023. Een eventuele verlenging is nader bespreekbaar.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Aanvaarding
Per direct.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2015).

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077
www.vanrooij.nl