Blok 5 0
Almere


Status Te huur
Oppervlakte 3464 m2
Bestemming winkelruimte
Vraagprijs Prijs n.o.t.k.
Foto's
Kaart
Plan bezichtiging

Omschrijving
In het hart tussen Winkelcentrum BuitenMere en DoeMere Megastores wordt een nieuwbouw complex gerealiseerd, waarbij op de verdiepingen huurwoningen worden gerealiseerd en de begane grond voor verhuur/ verkoop beschikbaar is. Op de begane grond is er 3.464 m² winkelruimte beschikbaar.

Ligging
In het winkelcentrum BuitenMere zijn ruim 100 winkels op het gebied van mode en lifestyle, maar ook banken en horeca gevestigd. Met het ernaast liggende bestaande themawinkelcentrum DoeMere zal een stadsdeelcentrum ontstaan van circa 90.000 m2. Het verzorgingsgebied Almere Buiten bestaat uit 55.000 inwoners, met een verwachte groei naar 70.000 inwoners in 2020.

Bereikbaarheid
Het stadcentrum van Almere Buiten is goed te bereiken via de rijkswegen A6 en A27. Ook voor reizigers met het openbaar vervoer is de ligging gunstig. Op loopafstand bevindt zich NS station Almere Buiten. Vanuit het NS station rijdt er elke 10 minuten een trein naar Amsterdam en Lelystad en rijden er verschillende stads-en streekbussen.

Oppervlakte
De oppervlakte op de begane grond bedraagt circa 3.464 m².

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt casco opgeleverd.

Parkeren
Parkeren kan in een van de parkeergarages of op een van de ruime parkeerplaatsen rondom het winkelcentrum. Het maximale dagtarief voor parkeren in Almere Buiten is verlaagt naar
€ 2,- per dag, waardoor consumenten langer in het winkelcentrum blijven.

Huurprijs
Nader te bepalen.

Huurtermijn
Nader te bepalen.

Aanvaarding
Medio 2020/2021.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077
www.vanrooij.nl