Grote Markt 29
Almere


Status Te huur
Oppervlakte 340 m2
Bestemming winkelruimte
Vraagprijs € 300,00 per m2 per jaar
Kaart
Plan bezichtiging

Omschrijving
Het betreft een winkel-/ kantoorruimte met een oppervlakte van 340 m² gelegen aan de Grote Markt 29 te Almere Stad. De hoekunit is gelegen op de begane grond en beschikt over vele glaspartijen. De frontbreedte aan de voorzijde betreft 11 meter aan de Grote Markt. Aan de zijkant van het object is de frontbreedte 22 meter. Het object is bij uitstek geschikt voor horeca-, winkel en kantoorgebruikers.

Ligging
Het object is gelegen in het hart van de levendige Grote Markt, met rechtstreekse looproutes naar de Stationsstraat, Korte Promenade en Citymall. De aanwezigheid van diverse restaurants en cafés maakt de Grote Markt tot een sfeervol plein. Ook bedrijven als de Rabobank, Anno en Le Baron zijn reeds gevestigd op de Grote Markt.

Bereikbaarheid
De locatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Op 50 meter afstand van de Grote Markt is een bushalte gelegen, die tevens geldt als overstaplocatie. Hierdoor komen vele bussen langs deze halte. Het NS-Station Almere Centrum is tevens gelegen binnen 500 meter. Met eigen vervoer is de locatie te bereiken via de Spoordreef. De jonge infrastructuur van Almere zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid.

Oppervlakte
De oppervlakte van Grote Markt 29 bedraagt circa 340 m².

Frontbreedte
De frontbreedte bedraagt circa 22 meter.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt 'as is' opgeleverd en als casco verhuurd.

Parkeren
Ruim voldoende parkeermogelijkheden in de achtergelegen Muntgarage.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 300,- per m² per jaar exclusief BTW.

Overnamesom
Nader te bepalen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077
www.vanrooij.nl